Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuuta 22, 2014.

Debatti SAK:n Metalliliiton tutkimuspäällikkö Jorma Antilan kanssa Kansan Uutisten palstoilla.

VAIHE 1. AO:n kirjoitus Viikkoliitteessä: Onko SAK ajan tasalla? JULKAISTU: Kansan Uutiset / Viikkolehti 21.3. 2014. Kansan Uutisissa oli toimittaja Jouko Hurun tekemä aukeaman haastattelu SAK:n tutkimuspäällikkö Jorma Antilasta (KU/VL 21.2. 2014). Otsikko oli optimistinen: ”Tekninen vallankumous voi nostaa metalliteollisuuden”. Ja apuotsikko oli: ”Tuleeko työ takaisin Suomeen?”

Digitaalinen tuotanto tuhoaa verotulot ja markkinat.

Kuva
JULKAISTU: Pro-Terveys -lehdessä Nro 2 2014 Seurassa oli ylijohtaja Juhana Vartiaisesta (6.2.2014) kahden aukeaman juttu otsikolla: "Unilukkari". Vartiainen valitti, että työttömyyden hoidossa ei kuunnella "valtakunnan parhaimmistoa", tarkoittaen itseään ja uusliberalistisia taloustieteilijöitä.

Kolme asiaa, jotka poliitikkojen tulisi ratkaista.

Kuva
JULKAISTU: Verkkomedia 31.3. 2014 http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10239 Kataisen hallitus on askaroinut viime vuodet kolmen asian kanssa: eläkepaketin, kuntauudistuksen ja Sote -uudistuksen kanssa. Ne ovat hallituksen mielestä tärkeimmät asiat, joilla ratkaistaisiin Suomen tulevaisuuden ongelmat. Mikään niistä ei kuitenkaan ota valmistuakseen. Sote:sta saatiin viime metreillä nahkapäätös, jonka yksityiskohdista vielä päätöksen jälkeen nahistellaan.

Viimeisimmät kirjoitukset Kansan Uutisten blogissa: